WOUTER KIK

Chef-kok

“Door de jaren heen heb ik mijn eigen kookstijl ontwikkeld. Ik word geïnspireerd door Zeeuwse en internationale geuren en smaken. Mijn keuken is verfijnd en licht, met frisse zuren, maar ook met veel kleur en diepgang. 

Ik heb altijd geweten dat ik mijn eigen restaurant zou openen in Zeeland, maar dan wel in een bruisende stad als Goes. Vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, begint de beleving. Ik voel mezelf niet alleen een kok. Het gaat me om het totale plaatje waar de kwaliteit en de sfeer belangrijk is. En daar werkt het hele team aan mee. De koks serveren bijvoorbeeld ook de gerechten uit. We willen onze gasten ons feestje laten ervaren”.

 

JEAN LUC ETIENNE

Maître-Sommelier​

Ons creatieve brein achter het wijn-spijs verhaal, dat is Jean Luc. 

“Door middel van veel kennis, ervaring, creativiteit en passie, combineer ik mooie wijnen bij de gerechten. Authenticiteit, respect voor de natuur en prijs-kwaliteit zijn belangrijke voorwaarden bij het selecteren van de wijnen. Veel wijnen wisselen met de seizoenen mee. Sommige wijnen uit onze selectie beschouw ik als de beste ter wereld”.