WOUTER KIK

Chef-kok

“Door de jaren heen heb ik mijn eigen kookstijl ontwikkeld. Ik word geïnspireerd door Zeeuwse en internationale geuren en smaken. Mijn keuken is verfijnd en licht, met frisse zuren, maar ook met veel kleur en diepgang. 

Ik heb altijd geweten dat ik mijn eigen restaurant zou openen in Zeeland, maar dan wel in een bruisende stad als Goes. Vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, begint de beleving. Ik voel mezelf niet alleen een kok. Het gaat me om het totale plaatje waar de kwaliteit en de sfeer belangrijk is. En daar werkt het hele team aan mee. De koks serveren bijvoorbeeld ook de gerechten uit”. 

JEAN LUC ETIENNE

Maître-Sommelier​

“Een eigen restaurant, daar droomde ik als kind al van. Dit wilde ik alleen met een super aardige top chef als compagnon. Zo gebeurde het dat ik de randstad verruilde voor Goes.

Gasten verwennen is het mooiste wat er is. Je moet ze kunnen lezen om ze echt een feestje te laten beleven. Wijn en wijn-spijs is daar belangrijk in, maar zeker niet het enige. Als gasten een avond uit zijn, zich vrij en ontspannen voelen, dan is onze missie geslaagd.

Authentiek, elegant, fris en vrolijk, zo is ons team en zo zijn de wijnen waar ik mee werk”.